Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste-şoc în fotbal: antrenorul şi-a anunţat elevii că are cancer. Cum au reacţionat jucătorii

Wednesday, 22 November 2017, 18:24 Sursă: REALITATEA.NET

Un moment foarte trist însă, s-a petrecut la pauza meciului. Potrivit Marca, Eduardo Berizzo (48 de ani) s-a folosit de cele 15 minute dintre reprize pentru a le da fotbaliştilor săi o veste grea: suferă de cancer la prostată, conform Mediafax.

Conform jurnaliştilor spanioli, unii dintre jucători ştiau de problema de sănătate a tehnicianului argentinian, dar vestea a venit, totuşi, ca un şoc pentru vestiar. Iar finalul meciului a vorbit de la sine despre modul în care a fost primit mesajul tehnicianului. Imediat după golul lui Pizarro, marcat în al treilea minut de prelungiri, toţi fotbaliştii au mers spre banca tehnică pentru a se bucura alături de Berizzo.

Chestionat la finalul meciului pe seama indicaţiilor pe care le-a oferit la pauză, Berizzo a păstrat secretul: "Le-am spus jucătorilor că trebuie să joace cu sufletul şi că trebuie să arătăm mândria pe care o avem", a transmis argentinianul care va începe, cât de curând, un tratament special pentru cancer la prostată. În funcţie de rezultatul acestuia, Berizzo şi doctorii vor stabili data la care tehnicianul se va opera.

Miercuri, oficialii clubului andaluz sunt aşteptaţi să susţină o conferinţă de presă în care să facă publice problemele de sănătate ale antrenorului care sezonul trecut a ajuns cu Celta Vigo până în semifinalele Europa League. De altfel, preşedintele Jose Castro a fost întrebat despre subiect imediat după finalul meciului: "Prefer să aştept până mâine (n. red - miercuri), pentru că este o problemă personală şi complicată", a transmis acesta.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT