Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Imagini nedifuzate | Steaua - Rapid, Cupa UEFA 2006 | Realitatea.net face publice secvenţe inedite

Wednesday, 04 April 2018, 22:54 Sursă: REALITATEA.NET

Pe 6 aprilie 2006, Realitatea TV transmitea un meci fabulos, care avea să intre în istoria fotbalului românesc: duelul decisiv Steaua - Rapid, contând pentru sferturile de finală din Cupa UEFA, manşa secundă. Adică cea mai importantă confruntare dintre cele două formaţii româneşti. În tur, pe stadionul din Giulești, scorul a fost 1-1, iar returul de pe fostul Stadion Național se anunța unul de foc. Și așa a și fost.

Aproximativ 40.000 de spectatori au asistat la un Steaua - Rapid încrâncenat, cu ocazii de ambele părți, dar fără goluri. Rezultatul a calificat-o pe Steaua în semifinalele Cupei UEFA, aceasta fiind cea mai mare performanţă după Revoluţie a unei echipe româneşti. Calificarea echipei lui Gigi Becali a fost posibilă datorită golului marcat în tur, în deplasare.

Realitatea.net le oferă acum cititorilor, în premieră, un making of de la Steaua - Rapid 0-0, returul sferturilor de finală din Cupa UEFA 2006. Secvențele, care nu au mai fost difuzate niciodată, conțin un fragment din conferința lui Cosmin Olăroiu dinaintea partidei, imagini cu echipa Realitatea TV, imagini de la încălzire, duelul galeriilor, momentul în care cele două formaţii intră pe teren și bucuria roș-albaștrilor după calificarea în semifinalele Cupei UEFA. Vezi imaginile mai jos!

De asemenea, realitatea.net oferă și rezumatul amplu al acelui meci, în comentariul de la ora partidei, asigurat de Ovidiu Ioanițoaia și de Emanuel Terzian. Vezi imaginile mai jos!

 

Mai mult, site-ul Realitatea prezintă și două fotografii de la celebra întrevedere de la restaurantul Golden Blitz, dintre președintele de atunci al României, Traian Băsescu, și patronul Stelei, Gigi Becali, consumată la câteva ore după ce roş-albaştrii s-au calificat în penultimul act al Cupei UEFA. CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII!

Gigi Becali si Traian Basescu, la Golden Blitz. Foto: Cristian Otopeanu

 

Steaua - Rapid 0-0, returul sferturilor de finală din Cupa UEFA 2006

Cele două formaţii:

Steaua: Carlos - George Ogăraru, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Petre Marin ('79 Florin Lovin) - Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Bănel Nicoliţă, Sorin Paraschiv - Daniel Opriţa ('67 Mihai Neşu), Andrei Cristea (Daniel Bălan '90). Antrenor: Cosmin Olăroiu

Rapid: Dănuţ Coman - Marius Constantin, Vasile Maftei, Ionuţ Rada, Ionuţ Stancu - Nicolae Grigore, Valentin Bădoi, Constantin Stancu ('65 Emil Dică), Mugurel Buga ('77 Ciprian Vasilache)- Daniel Niculae, Viorel Moldovan ('70 Lucian Burdujan). Antrenor: Răzvan Lucescu

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT