Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Schimbare de planuri! Fotbalul reîncepe cu o ”bulibășeală” totală

Friday, 12 June 2020, 15:17 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Cele două cazuri de coronavirus confirmate la membri ai echipelor de prima ligă, Dinamo Botoșani, au dat peste cap reluarea competițiilor fotbalistice (Liga 1) din România.

Pe parcursul zilei de joi, 11 iunie, LPF a modificat în două rânduri programul primei etape (a treia din play-off și play-out) după reluarea competiției interne.

În cea mai recentă modificare, se anunță reprogramarea meciurilor Dinamo – Chindia si Universitatea Craiova – Botoșani, dar la o dată ce nu este precizată.

Cei de la Craiova si Târgoviște s-au reorientat rapid și au stabilit să joace un amical, împreună, în locul meciurilor oficiale.

”Echipa noastră va susține în această seară un meci amical cu Universitatea Craiova, în deplasare. Vom reveni cu ora la care se va disputa jocul.

Reamintim că meciul cu Dinamo, care ar fi trebuit să se dispute mâine, în etapa a III-a a playout-ului, a fost amânat pentru o dată ulterioară.

IMPORTANT: Au sosit rezultatele celui de-al patrulea test CoVID-19 efectuat de angajații clubului nostru. TOATE REZULTATELE SUNT NEGATIVE, ca și la precedentele testări.” a anunțat Chindia pe Facebook.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT