Coronavirus - România: 33585 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gala Superkombat la Bucureşti. Legendarul Remy Bonjasky, invitat special

Monday, 18 May 2015, 19:11 Sursă: REALITATEA.NET

În total, nu mai puţin de 15 meciuri vor avea loc în cea mai puternică gală pe reguli K-1 din această primăvară, dintre care 7 sunt eliminatorii între cei mai buni luptători români din noua generaţie. Totodată, preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunţat că o parte din încasările din bilete va ajunge la copiii bolnavi de leucemie de la Institutul Clinic Fundeni, ca o continuare a campaniei Fight for Life.

Bogdan Stoica se va duela cu turcul Ibrahim Gyidirir în primul său meci la acasă, la Bucureşti după patru ani de pauză. Printre sportivii români care vor lupta în confruntările internaţionale de la Sala Polivalentă se numără Cristi Milea, Amansio Paraschiv, Cristi Ristea, Ciprian Şchiopu şi Cristi Spetcu.

În cadrul galei va avea loc şi o licitaţie caritabilă, acolo unde Helmuth Duckadam, Remy Bonjasky, Cătălin Moroşanu, dar şi sportivii care vor lupta în gală vor înmâna personal produsele câştigate de spectatori. "Ne dorim să adunăm cât mai mulţi bani pentru cei mici. Responsabilitatea socială este foarte importantă pentru noi şi sper că prin produsul nostru, care are o expunere atât de mare, să venim în sprijinul celor care au nevoie de ajutor", a declarat Eduard Irimia.

Cele mai ieftine bilete pentru gala Superkombat din această sâmbătă costă 20 de lei şi pot fi achiziţionate din reţeaua eventim.ro, dar şi din orice magazin Orange, Germanos sau Vodafone. De asemenea, în premieră, au fost puse în vânzare şi în toate magazinele OMV din ţară.

 Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT