Becali îl face praf pe Contra! „Cosmine, ești nebun! Nu știi fotbal”

Tuesday, 12 November 2019, 11:28 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Gigi Becali este din nou nemulțumit de selecția făcută de către Cosmin Contra. Finanțatorul FCSB se aștepta să fie convocați Florin Tănase și Ionuț Panțîru, pentru că îi recomandă forma bună din ultima perioadă, scrie realitateasportiva.net.

România are nevoie de o victorie cu Suedia (15 noiembrie, Arena Națională) și un egal cu Spania (18 noiembrie, Madrid) pentru a se califica la EURO 2020.

Merita să fie Tănase, normal că merita să fie, trebuia să îl convoace la echipa națională. Merita să fie și Panțîru. Cum să nu-l iei pe Panțîru? E cel mai bun fundaș stânga din Europa și tu nu îl convoci. Asta înseamnă că nu știi fotbal. Nu e răutate, e necunoștință.

Înseamnă că nici cei din Federație nu știu fotbal, nu cunosc. Dacă știau fotbal, se găsea unul să-i spună lui Contra: ”Băi, Cosmine, ești nebun, cum să nu-l iei pe Panțîru?”. Contra nu e un om rău, dar nu știe fotbal, sau să vedem dacă nu știu eu. O să vedem peste câteva luni sau peste un an. Dacă eu nu știu fotbal, îmi cer iertare„, a spus Gigi Becali.

Becali crede că România se va califica la EURO 2020, pentru că „așa vrea Dumnezeu, ne califică Dumnezeu„.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri