Becali îl desființează pe Coman: ”Distrugi echipa”

Thursday, 06 December 2018, 16:05, Sursă: REALITATEA.NET

 FCSB a fost surclasată, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (2-0), de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a 18-a a Ligii 1.

Adaugă părerea ta

La finalul partidei, Gigi Becali l-a ”mitraliat” încă o dată pe Florinel Coman. Patronul roș-albaștrilor ”a luat foc” pentru faptul că atacantul nu respectă indicațiile tehnicianului, Nicolae Dică:

„Coman, în continuare cred că e mai talentat decât Man. Dar el stă în neascultare. Neymar e mai mare decât Coman? Messi e mai mare decât Coman? Ronaldo e mai mare decât Coman? Păi n-am văzut pe niciunul că dă gol din corner. Că ei sunt fotbaliști mari. Dar toți ascultă antrenorul. Man văd că ascultă de antrenor și mai sunt câțiva. Teixeira ascultă, Tănase ascultă. Dacă nu ascultă toți, nu iese ce trebuie. Man ce să facă singur? Nu poate câștiga la infinit de unul singur„, a spus Gigi Becali la Pro X.

 

Becali a continuat seria acuzațiilor la adresa lui ”Mbappe de România”. Citește pe realitateasportiva.net ce i-a mai reproșat patronul vicecampioanei, jucătorului de 20 de ani!