Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunţul făcut de Simona Halep despre accidentarea sa. "Am făcut şi RMN şi ecografii, de toate"

Saturday, 10 October 2015, 20:26 Sursă: REALITATEA.NET

"Am avut o accidentare, încă o am, la tendonul lui Ahile. E o accidentare dificilă şi trebuie să am foarte mare grijă de ea. E o inflamaţie, nu e foarte gravă, am făcut şi RMN şi ecografii, de toate. Nu e ceva grav, dar e o inflamaţie pe care trebuie să o îngrijesc foarte bine", a declarat Simona Halep.

"Eu îmi doresc să joc, să fiu aptă să joc la Singapore, mi-aş dori enorm pentru că acesta a fost ţelul meu, a fost obiectivul meu pentru anul acesta. L-am îndeplinit, acum sper să merg şi să joc cât de bine pot, să câştig câteva meciuri. E un lucru deosebit, o onoare pentru mine să fiu numărul 1 la turneul de la Singapore, dar asta nu prea contează pentru că toate cele opt de acolo joacă un tenis foarte bun şi valorile sunt apropiate aşa că nu mă gândesc că sunt numărul 1, 2 sau 3, mă gândesc doar că trebuie să iau fiecare meci şi să îl joc sută la sută", a adăugat sportiva, potrivit Mediafax.

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras săptămâna trecută de la turneul de la Beijing, din cauza problemelor la piciorul stâng. Ea a revenit în România, unde efectuează recuperarea la clinica Kinetic Sport & Medicine din Bucureşti.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT