Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident groaznic în Formula 2. Pilotul Anthoine Hubert a murit la 22 de ani - VIDEO

Saturday, 31 August 2019, 21:56 Sursă: REALITATEA.NET

Federația Internațională de Automobilism (FIA) a anunțat că Anthoine Hubert a murit la centrul medical din apropierea circuitului de Formula 2, din cauza rănilor grave suferite.

În coliziune au fost implicați alți doi piloți, Juan Manuel Correa și Marino Sato. Correa a fost transportat la spitalul din Liege și este în stare stabilă, iar Sato a scăpat fără a fi rănit.

În urma acestui accident, cursa de Formula 2 a fost abandonată.

Anthoine Hubert concura pentru echipa BWT Arden și se afla pe locul 8 în clasamentul piloților, reușind să câștige două curse în acest sezon, în principatul Monaco și în Franța.

Lewis Hamilton, multiplu campion mondial în Formula 1, a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Este devastator. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, Anthoine. Rugăciunile și gândurile mele sunt alături de tine și de familia ta. Dacă vreunul dintre cei care urmăriți acest sport credeți pentru o secundă că suntem în siguranță, atunci vă înșelați amarnic. Toți acești piloți își riscă viața când sunt pe circuit, iar oamenii trebuie să aprecieze asta, pentru că nu mi se pare că apreciază suficient. Anthoine este un erou din punctul meu de vedere, și-a asumat riscuri pentru a-și urmări visul. Sunt foarte trist„, a scris britanicul pe Instagram.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT