Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ZAHARESCU, CONSUL ÎN AFRICA DE SUD, înlocuit în CA-ul E.ON Gaz de Matache de la Transporturi

Tuesday, 20 May 2014, 16:40 Sursă: Mediafax

Andrei Zaharescu a fost numit purtător de cuvânt al Guvernului în luna mai 2012, imediat după instalarea Guvernului USL, şi a fost trecut în octombrie 2013 în postul de consul general la Cape Town.

În iunie 2013, Zaharescu a fost numit membru în Consiliul de Administraţie al E.On Gaz Distribuţie, cu un mandat de patru ani, până în 2017.

AGA E.ON Gaz Distribuţie a decis la jumătatea lunii martie a acestui an revocarea lui Zaharescu din funcţia de administrator şi numirea în această funcţie a lui Iulian Matache pentru o perioadă de timp egală cu cea rămasă până la expirarea mandatului predecesorului său, respectiv până la 27 iunie 2017.

Iulian Matache a fost transferat în martie din funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării pe o funcţie similară în Ministerul Transporturilor.

E.ON Gaz Distribuţie este parte a grupul german de utilităţi E.ON, intrat pe piaţa românească în 2005, când a preluat compania de distribuţie a energiei electrice Electrica Moldova şi distribuitorul de gaze Distrigaz Nord.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ