Teodorovici e fericit! N-a primit reproșuri de la premier

Thursday, 08 November 2018, 16:37 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Eugen Teodorovici a declarat joi, la Parlament, pe tema remanierii guvernamentale, că el nu a primit reproșuri de la premierul Viorica Dăncilă.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici (PSD), a declarat joi, la Parlament, pe tema remanierii guvernamentale, că el nu a primit reproșuri de la premierul Viorica Dăncilă dar că un ministru nu are cum să rezolve toate problemele chiar dacă ar lucra „zi și noapte încontinuu”, potrivit Mediafax.

„Nu știu de ce politicienii tot dau curs la astfel de subiecte, dacă se tem, nu se tem. Sincer, dacă ești om politic și cu o anumită experiență în politica din România, nu cred că ar trebui să fie ăsta un subiect. De ce să te temi? Pentru ce să te temi?”, a declarat joi, la Parlament, Eugen Teodorovici, întrebat dacă se teme în contextul în care urmează o remaniere guvernamentală.

Acesta a spus că doar un ministru care nu-și înțelege rolul poate fi mulțumit de activitatea sa.

Oricât de mult aș crede eu că îmi fac treaba și oricât, să spunem, că și efectele ar fi cele în acest sens, tot aș fi nemulțumit. Așa e normal să fii ca și demnitar, nu ai voie să fii mulțumit, sau suficient de mulțumit față de ceea ce faci. Nu, trebuie să faci tot timpul cât mai mult, pentru că sunt atâtea de multe de făcut în această țară, încât și dacă ai lucra zi și noapte încontinuu și nu ai cum să le rezolvi. Ideea e să faci cât mai multe și dacă eși mulțumit înseamnă că nu ai înțeles ce înseamnă acea poziție”, a precizat Teodorovici.

Chestionat dacă premierul Viorica Dăncilă i-a adus reproșuri, ministrul Finanțelor a răspuns: „De la dânsa n-am primit reproșuri. Nu. Ce reproșuri să am?”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, luni, la Parlament, că ședința Comitetului Executiv Național, în care social-democrații vor discuta despre remanierea guvernamentală, va avea loc săptămâna viitoare. Acesta a adăugat că „despre fiecare ministru se va discuta, foarte deschis”.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joia trecută, că analiza premergătoare remanierii vizează activitatea ministerelor și implementarea programului de guvernare și nu se referă ”la un nume sau la altul din guvern”.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri