Tăriceanu: Relația cu Dragnea, foarte bună. Citesc în ziar și mă minunez de tot felul de enormități

Monday, 16 July 2018, 23:30 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Relaţia cu Liviu Dragnea e foarte bună. Eu văd, citesc în ziar şi mă minunez în fiecare zi, tot felul de enormităţi. Vorbim la telefon de mai multe ori pe zi, ne-am văzut astăzi, ne-au urmărit ziariştii, n-am vrut să se ştie că avem o întâlnire, nu se poate nimic, la Parlament, în România nu se poate...", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu luni seara, la TVR 1, scrie Agerprees. 

Întrebat despre relaţia la zi cu preşedintele Klaus Iohannis a răspuns sec: "Instituţională".

Fiind chestionat dacă relaţia cu şeful statului este una "instituţional bună" sau "instituţional proastă", Tăriceanu a spus: "Nu are cum să fie nici proastă, nici bună, este pur instituţională".

"Când sunt chestiuni care privesc instituţiile noastre, le rezolvăm şi...", a completat Tăriceanu.

Liderul ALDE a spus, de asemenea, că relaţia cu premierul Viorica Dăncilă este una "bună". "Iar eu vreau să vă spun ceva, o susţin, încerc să-i împărtăşesc, când simt că e nevoie, din experienţa mea. Şi mie mi se pare că este pe nedrept sancţionată, aşa, şi urmărită pas cu pas. Mi se pare un demers care nu are nimic de-a face cu jurnalismul din partea unora din confraţii dumneavoastră", a afirmat Tăriceanu.

El s-a referit şi la relaţia cu PNL şi Ludovic Orban, întrebat în acest sens.

"Cu unii dintre colegii din PNL discut, discutăm normal. Le împărtăşesc îngrijorările, nemulţumirile. Unul dintre colegii mei, într-o zi, mi-a spus: să ştii că mai mare noroc decât să-l avem pe Orban la PNL nu se poate. Noroc pentru noi, da, pentru că, cei care au convingeri liberale o să plece încet-încet de la PNL. Nu mă refer numai la membri, mă refer la simpatizanţi, o să vină alături de noi. Nu vreau nimic altceva pentru ALDE decât să dovedească cât mai multor români că este singurul partid liberal din România", a mai spus Tăriceanu. 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri