Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sava: Operatorii de deszăpezire, pregătiți. O să vedem când se declanșează codurile de urgență

Tuesday, 08 December 2015, 22:20 Sursă: REALITATEA.NET

"Se vede că sunt pregătiți, o să vedem când se declanșează codurile de urgență. Atunci o să vedem și cum ies își poziționează (utilajele n.r.) la punctele fixe", a spus edilul.

Primarul Capitalei a precizat că Rosal va interveni cu 70 de utilaje.

"Rosal acționează cu 70 de utilaje, dintre care 30 sunt pentru străzi înguste și diferența pentru șoselele principale și bulevarde. Stocurile de sare le au la nivelul maxim pe care și l-au propus. În sectorul 4, unde acționează Rebu, operatorul de salubrizare care are contract cu Primăria sectorului 4, se va interveni cu 70 de utilaje", a precizat Răzvan Sava.

Sava a adăugat că Supercom are 145 de utilaje, dintre care 120 acționează pe străzile principale și secundare, iar 25 în zonele de grădinițe, școli și spitale.

Primarul general al Capitalei a efectuat, luni, o vizită de lucru la bazele societăților Romprest și Supercom responsabile cu deszăpezirea în sectoarele 1, 2 și 5. Cu acest prilej, Sava a atras atenția că pentru prima dată iarna aceasta un sistem GPS este montat pe fiecare utilaj de deszăpezire din oraș.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ