Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rovana Plumb, în ceață. Ce spune despre data revenirii în țară a lui Ponta

Monday, 06 July 2015, 13:55 Sursă: REALITATEA.NET

"Principala prioritate pe care ne vom axa ca acțiune guvernamentală în perioada următoare este legea salarizării sectorului bugetar și vom începe de săptămâna aceasta consultări cu partenerii noștri sociali, astfel încât să putem să finalizăm la sfârșitul lunii septembrie legea salarizării pentru sectorul bugetar", a spus Rovana Plumb, la finalul Biroului Permanent Național al PSD. Ea a adăugat că salarizarea trebuie să fie la același nivel indiferent că este vorba de puterea legislativă, executivă sau judecătorească.

 În schimb, a declarat că nu știe când se va întoarce Victor Ponta în țară:

 "Nu stim cand revine (Victor Ponta - n.r.). Cu cat revine mai repede cu atat va fi mai bine" a spus Plumb, intrebata de jurnalisti despre revenirea lui Ponta in tara. "Il asteptam, ii dorim sanatare si in momentul in care medicii vor decide, se va intoarce. Sigur ca toti colegii nostri doresc ca premierul sa revina in tara, este un lucru firesc, este liderul partidului nostru, insa va spun ca PSD este un partid unit" a mai spus ea, intrebata daca social-democratii si-au exprimat nemultumirea legata de absenta liderului lor.

"Noua viziune pe care o avem în ceea ce privește salarizarea, care se face haotic în momentul de față, este de a avea o echitate în sistemul bugetar în ceea ce privește motivarea personalului și într-adevăr viziunea cu care venim poate fi considerată și este din punctul meu de vedere un factor de combatere a corupției", a arătat Plumb. Totodată, în contextul crizei din Grecia, aceasta a precizat că ''Guvernul a făcut curat și are înregistrată performanță din punct de vedere economic, dar și din punct de vedere al impactului social ca urmare a măsurilor adoptate''.

''România nu este Grecia. Guvernul a făcut curat și are înregistrată performanță din punct de vedere economic, dar și din punct de vedere al impactului social la nivelul cetățenilor ca urmare a măsurilor adoptate. Tot ceea ce înseamnă studii și prognoze și ceea ce spun analiștii economici demonstrează foarte clar că avem o sustenabilitate din punct de vedere al situației economice și sociale'', a explicat Rovana Plumb, potrivita Agerpres 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ