Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2014. Cristoiu: Ţinta sondajelor este PNL-ul

Sunday, 25 May 2014, 21:45 Sursă: REALITATEA.NET

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2014. "Cele două institute pesedizate, unul este chiar al purtătorului de cuvânt al Guvernului, cred că nici în Bangladeș sau în Thailanda nu există aşa ceva... Nu e vorba că ei vor să umfle PSD-ul, că PSD-ul nu are nevoie de umflare, problema, ţinta este PNL-ul. Ţinta este impactul de imagine. Nu cred că rezultatele finale vor fi chiar de anchetă DNA, adică să fie diferenţă de 5%. Dar avem încă o dată acest moment aberant în care două institute sunt acţionate de către consilieri sau purtători de cuvânt ai premierului. Nu există nicăieri aşa ceva", a spus Ion Cristoiu, la Realitatea TV.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Cifre ȘOCANTE. Cine a pierdut ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Alianța electorală PSD-UNPR-PC a obținut 43% la alegerile europarlamentare de duminică, PNL - 14%, iar PDL - 12%, conform exit-poll-ului realizat de CSCI, informează AGERPRES.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Potrivit MEDIAFAX, alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut 41% din voturile exprimate la alegerile europarlamentare, fiind urmată de PNL cu 14 % şi de PDL cu 10%, conform rezultatelor exit-poll-ului IRES difuzat de DigiTV.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ