Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2014. Cristoiu: Bunul simţ cerea ca Ponta să clămpănească acum

Sunday, 25 May 2014, 22:10 Sursă: REALITATEA.NET

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  Invitat, duminică seara, la Realitatea TV, jurnalistul Ion Cristoiu a comentat lipsa unui discurs din partea preşedintelui PSD, Victor Ponta, care a preferat să stea în spatele liderilor PSD şi a soţiei sale, Daciana Sârbu, în loc să vorbească despre victoria oţinută de Alianţa PSD-UNPR-PC.

"Ne-a dat un talk-show la care a venit Iliescu, care cred că nici nu ştie unde a venit, şi un Dragnea. Şedeau de vorbă ca bătrânele pe lângă gard. (...) Civilizaţia politică şi bunul simţ, dacă el mai are bun simţ, cereau să clămpănească acum, aşa cum au făcut toţi liderii partidului. Nu e corect. Mi-a dat pe Dragnea. Ce treabă avea Iliescu cu voturile? Noi nu am avut o declaraţie oficială normală, cum fac în toate ţările lumii civilizate. (...) Şi ăla care pierde... Liderul vine şi trăncăneşte două minute... Nu poţi să-mi dai o bârfă între Ion Iliescu şi Liviu Dragnea, în loc de discursul lui. Asta înseamnă că puţin îi pasă, are televiziune, are CNA, are sondaje de opinie, ce-i mai pasă?! ", a spus Ion Cristoiu.

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2014. Dragnea: E rău pentru PNL, arată greşeala făcută ieşind din USL

Preşedintele executiv al PSD a declarat că scorul obţinut de Alianţa PSD-UNPR-PC la europarlamentare a fost unul dintre cele mai bune. În schimb, liderul social-democrat a susţinut că rezultatul slab obţinut de liberali arată că partidul a fost "taxat" de alegători.


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ