Coronavirus - România: 27296 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

REZULTATE ALEGERI 2016. USB cere renumărarea voturilor la mai multe secţii din sectorul 1

Tuesday, 07 June 2016, 14:55 Sursă: REALITATEA TV

Nicuşor Dan spune că scorul obţinut candidatul USB la Primăria Sectorului 1 a fost sub cel obţinut de candidaţii la consiliul local, în anumite secţii de votare.

"Am făcut o solicitare către Biroul Electoral al Sectorului 1 pentru a renumăra voturile din câteva secţii de votare unde rezultatele nu seamănă cu profilul general al secţiilor de votare, adică peste tot candidatul nostru a luat mai mult decât lista de consilieri la sector. Sunt anumite secţii unde a luat mai puţin, acolo avem suspiciuni", a declarat Nicuşor Dan, într-o intervenţie la Realitatea TV.

Şi Clotilde Armand spunea, a doua zi după vot, că are suspiciuni.

Noul primar al Capitalei, Gabriela Firea, consideră că Uniunea Salvaţi Bucureştiul nu ştie să piardă.

"Să ştiţi că şi un câştig, o reuşită trebuie să fie tratată cu responsabilitate şi demnitate, dar şi o pierdere, la fel ca în sport, trebuie la fel să fie marcată de fair play şi de recunoaşterea acelei situatii. Şi să te gândeşti la ce ai de făcut în următoarele etape. Cred că a veni cu astfel de informaţii nu este corect şi nu este un început bun în politică, în primul rând că reprezentanţii tuturor partidelor politice au semnat procesele-verbale de la acele secţii de votare. Dacă ar fi fost ceva necurat la mijloc, ar fi sesizat celelalte partide", a spus Gabriela Vrânceanu Firea.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ