Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pocora: Mă retrag din funcția de purtător de cuvânt al PNL

Friday, 04 July 2014, 10:43 Sursă: agerpres.ro

"Consider absolut firesc să-mi asum nereușita personală în aceste alegeri interne. Faptul că nu am primit sprijinul majoritar al colegilor pentru obiectivul propus este de natură, în percepția mea, să genereze pe viitor o posibilă lipsă de legitimitate a coordonatorului Departamentului de Comunicare al PNL și a Purtătorului de cuvânt. De aceea, pentru a evita o astfel de situație, cred că este de datoria mea și un gest necesar de decență să mă retrag din aceste funcții", a precizat Pocora într-un comunicat remis AGERPRES.

Liberala a adăugat că a fost "o mare onoare" să poată vorbi în numele PNL și îi asigură pe colegi că va fi și în continuare implicată în construcția acestui partid.

"Congresul PNL a însemnat un nou început de drum. A reprezentat alegerea ca președinte al PNL a domnului Klaus Iohannis, dar și o nouă echipă de conducere. În plus, și cel mai important, în urma acestui proces, PNL a devenit mai puternic. (...) L-am asigurat pe președintele PNL, domnul Klaus Iohannis, și îi asigur, pe această cale, pe toți colegii că, indiferent de poziția din partid, voi munci la fel de mult și voi rămâne la fel de implicată în construcția celui mai puternic Partid Național Liberal de după Revoluție", a mai susținut Pocora.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ