PNL acuză PSD că în 2019 a alocat bani doar pentru 200 de metri din Autostrada Unirii

Sunday, 26 January 2020, 10:25 Sursă: Realitatea.NET

,, Acum PSD parcă a uitat că în trei ani de guvernare Grindeanu- Tudose- Dăncilă a schimbat mai mulți miniștri decât a construit kilometri de autostradă.

Guvernul PNL și-a luat angajamentul că va demara construcția Autostrăzii Târgu Mureș- Iași- Ungheni. În curând, Cabinetul Orban va face un prim pas pentru a debloca situația și va emite o Ordonanţă de Urgenţă prin care proiectul va reveni la Ministerul Transporturilor.

Țin să reamintesc că guvernarea PSD a mutat 22 de proiecte majore de infrastructură la Comisia de Strategie şi Prognoză,  o comisie ai cărei angajați nu au nici o calificare pentru construcția de autostrăzi.

Al doilea pas va consta în atragerea de fonduri europene, iar Guvernul român va solicita Comisiei Europene, pentru următorul exercițiu bugetar european, fondurile necesare construcției Autostrăzii Unirii\"\", mai precizează sursa citată

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-26 10:33:44
Paine si circ in Romanica

Alta proasta, papusa asta mica nu a auzit ce a zis Orban la Iasi cand a fost huiduit? Pana si ultimul prostovan din PNL stie ce si cum cu autostrada asta. Nu este posibil pe fonduri europene bre iar PPP nu a reusit sa gaseasca finantarea de aproape 2 miliarde prostovanco. Nici maimutoiul Citu nu a alocat bani ca nu are pe ce deocamdata. Idioata asta este parlamentar.

Alte articole din: POLITICĂ