Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Orban: Să le fie ruşine celor de la PSD care au ignorat cu atâta neruşinare necazurile oamenilor

Tuesday, 29 July 2014, 22:02 Sursă: REALITATEA.NET

”Astăzi am asistat stupefiaţi la o manifestare de o monumentală nesimţire, de o crasă lipsă de sensibilitate faţă de oameni din partea PSD. În timp ce zeci de mii de români sunt ameninţaţi de viituri, sunt ameninţaţi de revărsarea apelor, în timp ce aproape toate judeţele din zona Olteniei se află sub cod roşu sau cod portocaliu, azi, PSD, în loc să fie alături de oameni, să-i ajute în nenorocirea care i-a lovit, a preferat o manifestare electoralistă care reprezintă o sfidare la adresa cetăţenilor români”, a spus Orban, într-o conferinţă de presă, conform mediafax.ro.

Vicepreşedintele PNL i-a acuzat atât pe Ponta, cât şi pe miniştrii sau aleşii locali ai PSD că au ”abandonat” cetăţenii pentru a lua parte la manifestarea politică dedicată premierului.

”Azi Victor Ponta a avut de ales între poporul român şi nomenclatura PSD şi, din păcate pentru el, astăzi Victor Ponta a ales PSD-ul. Să le fie ruşine tuturor miniştrilor PSD care şi-au părăsit posturile de comandă într-o situaţie de un extrem pericol, să le fie ruşine tuturor preşedinţilor PSD de CJ care şi-au părăsit funcţiile în cele mai grele momente pentru români, să le fie ruşine primarilor PSD care şi-au abandonat concetăţenii, care i-au lăsat singuri în faţa viiturilor, în faţa nenorocirilor care îi lovesc şi au preferat să vină să-l susţină pe Victor Ponta. Nu credeam că mai poate exista în România o formaţiune politică care să ignore cu atâta neruşinare nevoile oamenilor, necazurile oamenilor, nenorocirile lor”, a mai declarat Orban.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ