Oprișan s-a supărat pe Virginel că a plecat cu elicopterul SMURD la spital

Saturday, 25 May 2019, 16:11 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Marian Oprișan, vicepreședinte PSD, s-a declarat "profund dezamăgit" de recentul scandal în care a fost implicat Virginel Iordache.

Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache ar fi cerut abuziv să fie transportat cu elicopterul SMURD la București pentru a fi tratat de o afecțiune minoră, o enteroviroză.

Marian Oprișan i-a cerut acestuia demisia de onoare urgentă din cadrul PSD, dar și din funcția de senator, reproșându-i erori grave de conduită și deservicii de imagine aduse echipei social-democrate.

„Aceste gesturi sunt incompatibile cu social-democrația, precum și cu dedicarea echipei Partidului Social-Democrat de a clădi o relație sinceră și cinstită cu electoratul și cu întreaga țară. Domnul Virginel Iordache a dovedit lipsa oricăror valori comune cu viziunea și programul politic al PSD, dar și o iresponsabilitate periculoasă pentru funcția de Senator al acestei țări”, a declarat Marian Oprișan, vicepreședinte PSD și președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România.

„Îi solicit un minim gest de onoare: demisia imediată din funcția de senator și din cadrul Partidului Social Democrat. În prag de alegeri, este singura opțiune. Nu putem lăsa asemenea abuzuri și inconștiențe să păteze o campanie electorală demnă, eforturile unei echipe de zeci de mii de oameni și așteptările a milioane de români din țară și din Europa!”, a mai completat Marian Oprișan.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri