Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nicușor Dan o provoacă, din nou, pe Gabriela Firea la DEZBATERE. Candidatul Dreptei la Primăria Capitalei a stabilit toate detaliile

Monday, 07 September 2020, 10:19 Sursă: Realitatea.NET

”Revin cu o invitație, o provocare... O invit pe Gabriela Firea la trei dezbateri, miercuri - 23 septembrie, joi - 24 septembrie și vineri - 25 septembrie, în sala de consiliu a Primăriei Capitalei, cu toate televiziunile de față. O invit să organizăm împreună această dezbatere, 1 la 1, în felul ăsta putem să discutăm și dacă a atras fonduri europene, și care au fost investițiile în infrastructură, dacă dispar sau nu spații verzi, putem să discutăm și despre cele 15.000 de sesizări făcute pe bucureștiumilit.ro și altele”, aceasta este provocarea lui Nicușor Dan pentru primarul general.

El a abordat mai multe subiecte într-o conferință de presă susținută, luni, la sediul de campanie.

”Testarea, din nou sunt niște proiecte de testare. Eu sunt un susținător al testării, numai că atunci când spunem că facem testare să o și facem. E momentul să venim cu niște cifre. Câte teste s-au făcut în România de când a început pandemia? Un milion de teste. Câte a făcut primăria? Nici 1%. Concluzia este că avem un primar care a vorbit despre testare și nu a făcut-o.

Bugetul, concluzia este că primarul continuă cu delirul. Continuă să propună un buget cu 7 miliarde, deși a încasat patru miliarde în ultimii ani”, a spus Nicușor Dan, candidatul USR-PLUS, susținut de PNL.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ