Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Munteanu, despre ONG-urile care îi cer retragerea: Indivizi care primesc bănuţi! Să le fie ruşine!

Friday, 15 April 2016, 21:39 Sursă: REALITATEA.NET

“În toate activităţile mele, eu am militat explicit negru pe alb şi nu aşa la modul acesta pe net. Am militat acolo cu zece milioane de oameni care voiau să ne distrugă şi ei voiau să ne distrugă nu pentru că am fost legionari, ci pentru că ceream democraţie, libertate, drepturile omului, integrarea României în Europa, într-o vreme în care domnii ăia tratau cu URSS. Noi când vorbeau de euroatlantism acum 25 de ani când semnau cu Moscova şi acum vin ăştia să-mi spună mie că vezi doamne eu sunt adversarul integrării României în UE, nu le e puţin ruşine”, a mai spus Marian Munteanu, potrivit Mediafax.

Marian Munteanu a mai invocat sprijinul internaţional de care a avut parte pentru a ieşi din închisoare, în 1990, afirmând că cei care îl critică sunt nemulţumiţi că vor rămâne fără finanţare.

“Eu am stat la închisoare pentru chestiunea asta. Ştiţi cum am ieşit de la închisoare pentru că au venit congresmani americani, deputaţi şi i-au cerut lui Iliescu să mă elibereze pentru că sunt nevinovat. Tot sunteţi cu netul, puneţi mâna şi citaţi netul şi vedeţi ce declarau congresmani americani. Pentru că asta am făcut să duc ţara asta în UE şi în NATO şi vin trei indivizi care primesc nişte bănuţi de nu ştiu unde şi sunt nemulţumiţi că nişte bugete acum o să dispară şi ei spun că vorbesc în numele Bucureştiului. Nu le e ruşine puţin!”, a spus Marian Munteanu, pierzându-şi cumpătul. Întrebat dacă a semnat declaraţia de integritate cerută de România Curată, Munteanu a afirmat că a semnat „mai multe hârtii”.

Candidatul PNL la Primăria Generală le-a transmis liberalilor de la sectorul 1 că speră să nu fie demobilizaţi de reacţiile a 20-30 de ONG-uri “foarte active şi foarte bine finanţate". ”Îmi dau seama că valul de reacţii din partea unui anumit segment al societăţii civile, reprezentat de vreo 20-30 de ONG-uri foarte active şi foarte bine finanţate a creat un oarecare cutremur local, în zonele internetului. Sper să nu vă demobilizeze acest lucru”, a spus Munteanu.

Munteanu a afirmat că nu îl demobilizează acuzaţiile care i se aduc din partea societăţii civile. ”Indică o spaimă, spaima că oamenii îşi dau seama că este foarte probabil ca PNL, în această formulă, să câştige tot, toate sectoarele, primăria Generală. Cred că oamenii vor înţelege, mai clar, cât de mizerabile sunt anumite zone în care, în pofta de a obţine anumite beneficii, şi îi imaginează că ei reprezintă totul în ţara asta şi că reprezintă tot şi cuvântul lor”, a spus Munteanu.

”Sunt un partener corect şi, ştiu că sunt zvonuri, dar orice s-ar face, niciodată nu voi face nimic împotriva dumneavoastră”, a conchis Marian Munteanu.Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ