Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mircea Geoană îl dă în judecată pe Nicolicea, după ce acesta l-a acuzat că a primit mită

Saturday, 06 December 2014, 15:12 Sursă: REALITATEA.NET

"De cinci ani de zile asist la seria de insulte şi calomnii pe care acest domn le adreseaza. Vreau sa fiu extrem de clar, totul este o uriaşă minciună. Dacă are nevoie de informaţii cu privire la demiterea sa, are un coleg de guvern, pe domnul Liviu Dragnea, care a fost de faţă la momentul excludeii. Eu nu am nimic de-a face cu acel moment. Îl dau în judecată şi daunele am să le donez unui ONG care să facă, de manieră independentă, un clasament al celor mai tupeişti traseişti şi lichele politice", a declarat Mircea Geoană la Realitatea TV.

Geoană a precizat că momentul ales de Nicolicea pentru lansarea acuzaţiilor nu este întâmplător.

"Dacă ar fi avut ceva de genul acesta nu ar fi spun în urmă cu un an? Acum există un război de influenţă cu privire la viitorul PSD", a spus senatorul.

Eugen Nicolicea, in prezent membru UNPR, l-a acuzat vineri seara pe Geoana ca ar fi primit mita 40.000 de euro pentru ca el sa fie exclus din partid.

"El a primit 40.000 de euro ca sa ma dea afara din partid. El a primit banii. A spus si in grupul din Parlament. In 2008 s-a intamplat", a declarat Nicolicea la B1 TV.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ