Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Marius Budăi, la Realitatea PLUS: ”NU sunt în totalitate bani de pensii în buget”

Friday, 21 February 2020, 19:33 Sursă: Realitatea.NET

”Nu sunt în totalitate bani de pensii în buget, dar nu asta e problema, că se pot face rectificări”, a spus fostul ministru al Muncii, la Realitatea PLUS.

Legat de mărirea pensiilor cu 40%, fostul ministru a spus că evitările de răspunsuri clare nu fac altceva decât să adâncească această nesiguranță a oamenilor. ”Ne dorim ca mărirea să se întâmple. În România, pensiile sunt mici. Eu cred cu tărie că nu trebuie să rămână nimeni la marginea societății”, a spus Marius Budăi.

Declarațiile fostului ministru al Muncii vin în contextul în care nu se știe clar dacă majorarea pensiilor cu 40% din luna septembrie a acestui an va fi eliminată, amânată sau păstrată de guvern în condițiile în Ludovic Orban este prim-ministru interimar.

"Este o lege în vigoare, este o lege promulgată de președintele Iohannis și o lege pe care vrem să o aplicăm", a declarat  Ludovic Orban înainte să fie demis, întrebat dacă noul Guvern va păstra majorarea de 40% a pensiilor prevăzută în legislație pentru luna septembrie 2020.
Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-21 20:47:23
Iulia mihai

Nu sunt bani, taceti nu mai omorati bătrânii cu zile . Ați promis . Ați mintit . Ați vrut voturile celor amarati . Veți ajunge si voi să vă simțiți proștii satului . În România asta înseamnă să fii bătrân . Fiti sănătoși .

2020-02-22 15:20:11
Amalia

Ce rușine! Reprezentanții acestui partid nu știu să vorbească decât despre pensii,pensii,pensii...Alo ! Treziți-vă, problemele economice prezente și de perspectivă sunt cele mai importante,populația activă, calificarea tineretului... Găsiți soluții pentru oprirea exodului populației !!! Găsiți acele soluții în care să se poată încrede tineretul că pot avea un viitor în țară asta !

2020-02-22 22:42:26
Costel

PNL dealungul celor peste 100 de ani de existență nu a mărit niciodată pensiile si salariile oamenilor cînd au fost la guvernare.

2020-02-23 15:13:57
Iulia mihai

Luati exemplu de la chinezi . Supliniti fondurile cu coronavirus . Dacă n-aș ști că sunt pe ducă v-as spune cât vă urăsc . Dar n-are sens . Eu am destinul meu . Voi veti ajunge ca mine . Sper . Si VĂ doresc din suflet sa ajungeți să trăiți din 800 de lei . Suplinit cu coronavirus.

2020-03-11 11:31:56
Asta e tara sculelor analfabete, corupte, ingalate, criminale !!!

Sculele analfabete paraziteaza statul de 30 de ani. Au adunat averi si bunuri nejustificate fara sa aiba nevoi sau familii imense. Au furat pentru ca li sa dat increderea de a gestiona bani pe care iau furat imediat ce au ajuns linga ei. Au jefuit tara si poporanii fara mila si fara sens. Astazi, cei tineri sint atit de saraci incit 2 saptamini de izolare inseamna zero lei, multi din cei batrini sint la fel de saraci, in timp ce sculele (pensionare sau nu) analfabete se si gindesc cum sa mai faca niste bani de la buget din coronavirus. Problema este ca sobolanii rosii au grija doar de cei ca ei. Bujetarii care nu sint necesari ar trebui trimisi in concediu fara plata. Societatile de stat si private nu trebuiesc ajutate, ei trebuie sa bage mina in buzunarele lor si sa scoata bani din economiile lor. Familiile ar trebui sustinute. Sobolanii rosii au creat o societate scumpa, lenesa, inapoiata, mincinoasa, dezbinata unde unii primesc pensii si salarii incredibile, discriminatorii iar

Alte articole din: POLITICĂ