Marcel Ciolacu, întâlnire cu ambasadorul SUA la București

Monday, 13 January 2020, 18:51 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut, luni, o întrevedere cu ambasadorul Sua la București, Adrian Zuckerman.

În debutul întâlnirii, preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a exprimat satisfacţia pentru asigurarea continuităţii unei reprezentări la nivel de ambasador şi a subliniat că acesta este încă un semnal pozitiv privind importanţa pe care o are România la nivelul administraţiei americane.

”Apreciem tranziţia fără sincope la nivelul conducerii Ambasadei, ceea ce a permis o reprezentare neîntreruptă a SUA în România, la nivel ambasadorial. Este un semnal puternic privind importanţa pe care Statele Unite ale Americii o acordă României, dar şi angajamentul personal al Excelenţei Voastre faţă de misiunea majoră care v-a fost încredinţată. Vă urăm mult succes în întreaga activitate şi vă dorim o şedere cât mai plăcută în România!”, a spus Marcel Ciolacu.

Cei doi oficiali au fost de acord că este esenţial ca dialogul dintre cele două state să continue în acelaşi ritm accelerat din ultima perioadă.

”Vă asigur de întreaga prietenie şi deschidere pentru o conlucrare constructivă, de la nivelul dialogului parlamentar, în susţinerea relaţiilor dintre ţările noastre şi a cooperării în proiecte de interes reciproc, dar şi pentru înregistrarea unor progrese semnificative în cadrul parteneriatului strategic româno-american!”, a afirmat Ciolacu.

Concret, preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că Parlamentul este hotărât să contribuie, conform atribuţiilor sale constituţionale, la crearea unui mediu propice pentru afaceri şi investiţii prin: sporirea predictibilităţii şi transparenţei legislaţiei fiscale şi asigurarea unui cadru legislativ stabil şi transparent, care să ofere beneficii economiei naţionale şi investitorilor, potrivit B1.ro.

 
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 11:06:57
Ciolacule, spunei adevarul ...

Ca sinteti gata sa cumparati vreo 3 pusti dar ii uriti pe vacari ca ne fura cu multinationalele care dau de munca romanilor, ca vreti sa nu ne mai dea dolari cu imprumut, ca sint hoti si ne fura resursele ... spuneti-le adevarurile pe care le spuneti intre voi, ciordeii rosii ...

Alte articole din: Ultimele Stiri