Marcel Ciolacu: ”Dacă Guvernul schimbă legea electorală, protestăm la UE”

Wednesday, 15 January 2020, 20:41 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Interimarul de la șefia PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul său va semnala la Bruxelles „abuzul” pe care vrea să-l facă guvernul PNL prin schimbarea legilor electorale cu doar câteva luni înainte de locale, pentru ca acestea să poată fi organizate în două tururi de scrutin. 

Marcel Ciolacu a fost întrebat, la Adevărul Live, dacă este pregătit şi pentru schimbarea legilor electorale.

Șeful interimar al PSD a spus că va protesta la Bruxelles.

”Cum să nu. O să protestăm la Bruxelles. O să întreb şi eu la Comisia LIBE dacă e această posibilitate. PSD e posibil să revină la guvernare. Ce facem apoi? Schimbăm iar legile? Spre ce dorim să ducem România?”, a declarat Ciolacu.

Reacția acestuia a venit după ce premierul Ludovic Orban a spus că va găsi cea mai bună soluție pentru a putea modifica legea astfel încât cetățenii să-și poată alege primarul în două tururi de scrutin la localele din acest an. El a declarat că nu exclude nici asumarea răspunderii în Parlament și nici chiar adoptarea modificărilor prin ordonață de urgență. 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-15 21:27:19
Ciordei ipocriti va e frica sa scapati ciolanul ...

De ce nu informati bruxelleul despre sutele de oameni nevinovati omoriti in urma legilor voastre !? Despre infractionalitatea, jaful si coruptia pe care le-ati legalizat !?

2020-01-16 05:58:40
Guvernul prreia dictatura si ..si ce ?plângem la UE?Păi nu ei...

Vedeti, domnule presedinte cum se face politica mare ?Dacă OUG nr 13/1918 era aprobată,căinii ar fi lătrat la pustiu,democratia funcționa si poate multinaționalele ne mai lăsa si nouă pe Dragnea,sa se lupte cu ele.Asa,v-ați pregătit joburile la privat ,ca s-a dovedit de neânitors,asumarea politica a conducerii de către guvern si scoaterea parlamentului pe tuse,cum au făcut fascistii.Cine i-a mai înlăturat când au pus laba pe putere ,doar rusii ziceti ?

2020-01-16 08:01:31
Cum e bre sa nu te mai bage-n seama lumea?

Vezi ?! ati fost neastimpararati, acu mai incolo va iau si jucariile..atunci sa vezi miorlaiala.

2020-01-16 10:52:16
Puscarie

Unde e de furat e inghesuiala mare, cu catel cu purcel, care cum apuca, important este sa prinda loc la masa. Partidele astea romanesti sunt ca niste bande de interlopi care se injura si se ameninta zilnic pe media online pentru teritoriu. Nici cea mai mica diferenta nu exista. Care urla mai tare este mai infometat decat celalalt.

Alte articole din: Ultimele Stiri