Liviu Pleșoianu, atac la ochelarii galbeni ai lui Gigel Știrbu

Thursday, 13 June 2019, 09:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Gigel Știrbu a făcut senzație ieri când a citit moțiunea de cenzură cu o pereche de ochelari cu ramă galbenă. Iar reacțiile nu au întârziat să apară. Liviu Pleșoianu s-a DEZLĂNȚUIT din cauza ochelarilor lui Gigel Știrbu: "Oare oamenii cu halate albe l-au tratat pe domnul cu ochelari galbeni?"

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu s-a dezlănțuit la adresa liberalului Gigel Știrbu, care, ieri, a citit moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă în Parlament. După ce s-a prezentat în fața colegilor săi cu o pereche de ochelari galbeni, Știrbu a ajuns subiect de dezbateri în presă și în mediul politic.

"Moțiunea lui #GIGEL... Mi se pare normal ca moțiunea să fie citită de domnul cu ochelari galbeni. E același domn care ne spunea că PNL e cel mai tare pentru că "e singurul partid care connnloccc (!??) și care CÎÎÎCÎÎÎ (!?!)". ...Mai am o singură nelămurire: oamenii cu halate albe l-au tratat pe domnul cu ochelari galbeni înainte sau după citirea moțiunii? #OpozițiaPsihoPuPu #MoțiuneaLuiGIGEL", scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri