Iohannis, anunț despre majorarea alocațiilor: ”Dacă se taie pensiile speciale, va apărea un buget disponibil”

Wednesday, 15 January 2020, 17:02 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Klaus Iohannis a făcut noi declarații legate de majorarea alocațiilor pentru copii.

"Guvernul îşi face ultimele calculce, dar vreau să subliniez o chestiune foarte importantă pentru că am observat câteva interpretări neconforme în diferite luări de poziţii. Şi eu şi Guvernul ne dorim creşterea alocaţiilor pentru copii. Partea mea a fost de a analiza legea şi de a decide promulgarea sau nu. Legea este în regulă, drept pentru care am promulgat-o.

Guvernul îşi doreşte creşterea alocaţiilor. Problema care trebuie acum rezolvată este una care ţine de bugetul naţional, aprobat înainte de legea care măreşte alocaţiile. Guvernul va găsi soluţia cea mai bună. Probabil nu se poate aplica imediat, dar în câteva luni de zile Guvernul va găsi resursele", a declarat Klaus Iohannis.

"Dacă se taie pensiile speciale, va apărea un buget disponibil care poate fi, de exemplu, folosit pentru alocaţii, dar acesta este un calcul pe care trebuie să îl facă Guvernul",  mai adăugat președintele.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-15 17:38:59
Robert

Asta este abordare tipica de tara din Africa, storcand capital electoral pe seama copiilor in detrimentul" specialilor" . Mai face si panarama in presa straina indicand clar ca Romania este o tara care nu-si permite nici macar cresterea alocatiilor copiilor, oare "investitorii" lui Citu, aia cu care sta de vorba pe la Viena, ce or zice? Vor investi in asemenea tara unde ditamai presedintele spune clar ca guvernul nu e capabil sa plateasca marirea alocatiilor sau este praf electoral aruncat in aer si treaba asta? Oare asemenea declaratii imbecile nu afecteaza bursele, nu sperie antreprenorii? Ce cadru investitional releva presedintele prin asemenea declaratii? Africa direct!!! Toate afirmatiile astea trebuiesc puse in carca guvernului si mai nou al presedintelui, inconstienta se plateste chiar daca are componenta electorala, este pusa in pericol stalilitatea economica si pe ei nu-i intereseaza decat ciolanul.

2020-01-15 19:04:01
Costel

Alea nu sunt pensii speciale sunt pensii nerusinate.

2020-01-15 20:49:52
Iulia mihai

Dacă se taie pensiile va fi mare vanzoleala in țara .Cei cu pensii mari își fac din nou legea sau fărădelegea lor . Hoții- pe primul loc . Copiii - merge si asa . Politicienii sunt la mâna hoților cu pensii de nababi . Politicienii inșiși sunt mari hoți. Asteptam APOCALIPSA PENTRU DREPTATE . Nu sunt DUSA , dar așa se vede dinafară, pentru că tâlharii își revendică drepturile fără perdea . Hai, arestati-mă . Duceți- mă la balamuc . Asa se văd lucrurile de către omul simplu .

2020-01-16 08:46:33
Luciano

D-na Iulia Mihai noua ne este frica sa facem lucrurile cum trebuie nu altceva.Daca traim intr-o tara normala pensiile speciale trebuie elminate cat mai repede.Multumesc!

2020-01-16 10:01:10
Dumitru dumitru

Diplomat,d,nul prrsedinte, incepre cu.daca se.taie si noi spumem ,ca daca s ar.grabi sa taie poate.mai e.timp pentru.salvarea eticii acestui.guvern,care pare cam las.

2020-01-16 15:33:35
Iosif liliana

Pentru sanatate nu alocati bani .Cei bolnavi cu epatita c asteapta ce aveti de gand sa ne omorati cu zile

Alte articole din: Ultimele Stiri