Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Întâlnire de gradul zero între "protestatarul de serviciu" și "ministrul genunche"

Tuesday, 23 April 2019, 10:00 Sursă: REALITATEA.NET

Senatorul PSD Liviu Pop a fost urmărit și jignit, luni seară, în centrul Bucureștiului, de către protestatarul Marian ”Ceaușescu”. 

Liviu Pop este jignit de către protestatarul ce-l urmărește pe stradă și strigă după el. Filmarea a fost publicată pe Facebook chiar de către ”Ceaușescu”, protestatarul care a făcut la fel și cu ceilalți politicieni ALDE și PSD ce au suportat același tratament la ieșirea din sediul B1 TV. 

Marian Ceaușescu este deranjat pentru că Liviu Pop ar fi jignit un primar în greva foamei. Social-democratul a sunat la poliție în timp ce era urmărit. 

"Este cum mă așteptam. Am mai avut un moment de genul acesta când același personaj a folosit aceleași cuvinte. Am sunat la 112. E înregistrată toată conversația pe care o aveam cu poliția care a ajuns după 15 minute. Nu cred că sunt eu cel mai important om din țară, dar așa am ajuns după 30 de ani de la Revoluție? Nu știu dacă merită să fac plângere penală sau nu să fac acest lucru. Cei de la 112 m-au întrebat unde sunt, au identificat locul cu greu și m-au întrebat cum arată. Au ajuns după 15 minute și mi-au spus că nu l-au mai găsit acolo", a declarat Liviu Pop.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ