Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Inculpat într-un dosar de proxenetism, candidat PSD la alegerile locale în Brăila

Monday, 25 April 2016, 13:10 Sursă: REALITATEA.NET

"Social-democraţii brăileni au analizat, vineri, în Biroul Politic Judeţean situaţia candidatului partidului la Primăria comunei Şuţeşti. Este vorba de Costică Dobre, inculpat într-un dosar de proxenetism şi trafic de minori, deschis de procurorii DIICOT împotriva fratele său, Ioniţă Dobre. Potrivit preşedintelui executiv al PSD Brăila, Aurel Simionescu, în urma discuţiilor s-a ajuns la concluzia că organizaţia va susţine în continuare candidatura lui Dobre. "Da, am purtat discuţia şi a rămas aşa. Am discutat şi cu domnul Costică Dobre şi rezultatul a fost acesta: rămâne candidat. El susţine că nu are nicio treabă cu nimeni şi nimic. Am mers pe prezumţia de nevinovăţie. O să vedem", a declarat Simionescu", citat de Obiectivbr.ro. 

Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Ion Rotaru, declarase deja pentru Obiectivbr.ro, zilele trecute, că nu se poate pune problema retragerii candidaturii.

"Oricum, nu a ascuns faptul ăsta. Acum, pe partea cealaltă, că fratele său a făcut nişte prostii... asta e viaţa. Până la urmă, toţi avem fraţi, surori, mame, taţi. E o situaţie neplăcută, e adevărat. El însă şi-a asumat-o. Să vedem ce se întâmplă", a spus Rotaru.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ