Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gorghiu: PSD s-a obișnuit să fie ipocrit și demagog

Tuesday, 23 December 2014, 19:26 Sursă: REALITATEA.NET

'Am văzut că și ministrul sănătății s-a văitat astăzi extrem de tare pe subiectul acesta. PSD s-a obișnuit să fie ipocrit și demagog și eu refuz să intru în jocul ăsta pe care îl impune PSD. Refuz să accept că se scrie un clișeu într-un comunicat de presă și că se face o acuzație gratuită, când tu știi, ca premier, prin plecările tale în Dubai, n-ai respectat un termen de 15 noiembrie în care erai obligat să aduci un buget, să-l dezbați în Parlament — asta după ce cu 30 de zile înainte ar fi trebuit să-l dezbați, să-l pui în dezbatere publică pe site-ul Ministerului de Finanțe, să-l dezbați în Guvern', a declarat Gorghiu, scrie Agerpres.ro.

Ea a spus că principalul partid de opoziție nu-și permite să gireze un buget care ar putea fi neconstituțional, menționând, în acest context, că PSD a promovat mai multe legi neconstituționale.

'Am experiența atâtor legi neconstituționale pe care PSD, în frunte cu Victor Ponta, le-au elaborat, le-au trecut cu forța prin Parlament sau au dat ordonanțe neconstituționale, încât nu-mi permit riscul ca principal partid de opoziție care veghează la interesul public, să am un buget neconstituțional. Eu nu cred că sperie pe nimeni un control de constituționalitate; avem termen la Curte (Constituțională, n.r.) fixat pe 29 decembrie', a precizat Alina Gorghiu.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ