Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gorghiu: Primăria a respins organizarea unui miting PNL. Viceprimarul: Cine v-a spus? A fost aprobat

Monday, 17 October 2016, 19:31 Sursă: REALITATEA.NET

Viceprimarul Capitalei susține că evenimentul PNL a fost, de fapt, aprobat și că un reprezenant al liberalilor a fost prezent în comisie și a discutat detaliile. 

”Am înaintat o solicitare pentru data de 22.10. 2016, ora 11:00. Am fi dorit să organizăm un eveniment, o manifestare a PNL, pentru a ne lansa platforma politică pentru alegerile parlamentare. Suntem nevoiți să ne reconsiderăm poziția, pentru că Primăria Generală a respins acest lucru”, a declarat Alina Gorghiu, la Realitatea TV.

Președinta liberalilor a fost, însă, contrazisă de viceprimarul Aurelian Bădulescu. ”A fost autorizat protocolul privind organizarea unei manifestații publice solicitată de către PNL care vizează miting pentru susținerea guvernului tehnocrat. Azi, în cadrul comisiei, reprezentantul PNL a fost de față când am discutat cu jandarmeria care va fi modul în care se va desfășura acest miting”, a anunțat Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

Întrebată dacă este posibil ca reprezentantul PNL s-o fi informat greșit, Alina Gorghiu a susținut că nu, dar că Primăria ar fi revenit asupra deciziei ”la presiune”, după ce ea s-a plâns în mass-media că organizarea manifestației a fost respinsă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ