Gorghiu: Mi-aș dori mai multă deschidere la dialog și respect din partea Guvernului Cioloș

Monday, 22 February 2016, 22:55 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Mi-aș dori să simtă Guvernul Cioloș față de PNL cu totul și cu totul altceva decât teamă. Un țâr de respect n-ar strica, mai multă deschidere la dialog. Probabil că sunt ocupați cu foarte multe lucruri de pe agenda guvernamentală și sunt convinsă că vom găsi căi și punți de comunicare mult mai solide ca până acum. Nu cred că Guvernul Cioloș simte frică față de PSD. Nu cred că sentimentul de frică e cel care îl mână într-un gest sau altul politic", a declarat Alina Gorghiu.

"Întotodeuna ai nevoie de un suport politic. Astfel, orice misiune care ți-ai asumat ca tehnocrat sau independent este de zece ori mai dificilă decât în momentul în care ți-ai coagulat suportul politic", a subliniat copreședintele PNL. 

Mai mult, Gorghiu a punctat că PSD practică 'un șantaj ordinar' la adresa Guvernului, după revocarea prefecților. În acest context, Gorghiu a vorbit despre situația actualilor prefecți, dându-l exemplu pe cel din Alba, care și-a postat pe contul său de Facebook poze de la o întâlnire de partid cu PSD, în contextul în care funcția sa presupune imparțialitate.

"Surpriza e că nimeni nu ascultă ce se întâmplă. Nu trebuie să mă crezi pe mine. Simpatii față de un parid politic sau altul poți să ai. Însă, s-a întâmplat un fenomen în toată guvernarea PSD, pe care îl contest și mi se pare că duce țara într-o direcție proastă: nu a intrat PD în administrație, parcă toată administrația s-a scurs în PSD. Unde te duci, orice bucată de administrație colonizată de PSD. Te uiți la toate examenele - sunt trucate ca să intre în deconcentrate PSD-iștii", a adăugat Gorghiu. 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri