Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Goțiu: Bădălău ne-a amenințat cu bătaia, pe mine și pe Nicușor Dan, chiar în Parlament

Sunday, 17 September 2017, 17:05 Sursă: REALITATEA.NET

"Oameni buni, intimidarea fizică și verbală e marcă înregistrată PSD. Senatorul PSD Nicolae Bădălău, cel acuzat acum de violențe la Giurgiu, ne-a amenințat cu bătaia, pe mine și pe Nicușor Dan, în februarie, chiar în Parlament!", scrie Goțiu pe Facebook.

Acesta critică incidentul în care Nicolae Bădălău l-ar fi lovit pe liberalul Marin Anton, menționând că nu se justifică absolut deloc violența.

"Am aflat, de dimineață, că senatorul PSD de Giurgiu și vice-președinte al Senatului României Niculae Bădălău l-ar fi lovit aseară, la o nuntă, pe liberalul Marin Anton. Precizez că nu sunt un fan al lui Marin Anton, a cărui implicare în susținerea proiectului minier de la Roșia Montană în perioada în care era secretar de stat la Ministerul Mediului am criticat-o în numeroase rânduri. Cine e curios să caute un pic pe net, găsește informații numeroase despre antecedentele dintre cei doi politicieni, care au cunoscut diferite etape, de 'iubire și ură'. Acest lucru nu justifică absolut deloc violența. Singurul răspuns la violența (de orice fel) e justiția. Iar în cazul politicienilor, justiția poate fi dublată de sancțiunea publică, la vot", adaugă Goțiu.

Goțiu, care a fost agresat săptămâna trecută în studioul B1 TV de către fostul purtător de cuvânt al Cabinetului Ponta Mirel Palada, susține că primul episod de amenințare pe care l-a trăit în Parlament a fost pe 1 februarie.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ