Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Odă pentru Gabriela Firea, în discurs: "Prezenţa dvs aici arată că CIRCUL românesc are viitor"

Thursday, 05 October 2017, 16:41 Sursă: REALITATEA.NET

În discursul de dezvelire, Gabriela Firea a recunoscut că n-a fost ieftin, dar, a mai spus ea, dacă ne gândim la ce înseamnă Prințul de Monaco pentru noi, nimic nu este prea scump. La această aserțiune a răspuns scurt un român aflat în treabă pe-acolo: „N-am prea auzit de băiatu’ ăsta în istorie“.

Așadar, aleea Circului. Circulația oprită, poliție peste tot, fanfară, moment artistico-erotic prezentat de o grupă de tineri circari pe muzica This is a man’s world.

Pe covorul roșu, în rolurile principale, două femei: Gabriela Firea și Principesa Stephanie de Monaco – fiica celui nemurit în fața circului.

Bogdan Stanoevici, directorul Circului, pajul perfect, saltimbancul personal al primarului general, a deschis seara cu o formulă care a lăsat cu gura căscată tot cartierul Tei:

„Alteța voastră serenisimă, bine ați venit la noi în România!“. Gabriela Firea, serenisimă și ea, îmbrăcată regulamentar în ie, a încununat seara cu un splendid derapaj geografic: prin dezvelirea acestui prinț de Monaco, Bucureștiul își confirmă numele de micul Paris.

Dar cel mai frumos moment a fost, totuși, acela în care Stanoevici a rostit această frază demnă de așezat în orice manual de autosabotaj politic:

„Prezența dumneavoastră aici, doamnă primar general, ne dovedește o dată-n plus că circul românesc nu are numai un trecut și un prezent, ci și un foarte frumos viitor“. La final s-a strigat „Trăiască Circul!“, iar doamna primar general a spus „Doamne ajută!“.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ