G.Szabo va candida din partea PSD pentru un loc de deputat de Ilfov la parţialele din 25 mai

Friday, 02 May 2014, 20:59 Sursă: Mediafax

Autor: Realitatea.NET

Szabo este membru al organizaţiei PSD Ilfov şi locuieşte în Ilfov. Sursele citate au arătat că PSD Ilfov va organiza un eveniment de lansare oficială a candidaturii Gabrielei Szabo, în perioada următoare.

Aceleaşi surse au precizat că în Colegiul 2 Satu Mare va candida social-democratul Ciprian Ardelean, consilier judeţean, în timp ce în Colegiul 3 Hunedoara va candida Sorin Marica, primar al comunei Sălaşu de Sus, ambele colegii fiind de deputat.

De asemenea, ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Mihnea Costoiu, a fost desemnat de PSD Gorj să candideze pe postul rămas vacant în Colegiul 2 după ce fostul senator Toni Greblă a fost numit judecător la Curtea Constituțională, transmite corespondentul MEDIAFAX. Costoiu, originar din Gorj, este aşteptat sâmbătă dimineață la Târgu Jiu, pentru a-şi depune candidatura la Biroul Electoral Judeţean.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru alegerile parţiale parlamentare este 5 mai, iar campania electorală este cuprinsă între 10 şi 24 mai.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri