Coronavirus - România: 33585 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Roman (PNL): ”PSD este principalul vinovat de creșterea alarmantă a numărului noi de îmbolnăviri”

Thursday, 25 June 2020, 14:36 Sursă: Realitatea.NET

„PSD este principalul vinovat de creșterea alarmantă a numărului noi de îmbolnăviri. PSD este cel care de la cel mai înalt nivel a încurajat nepurtarea măștilor de protecție, a pus la îndoială boala, a acuzat aplicarea amenzilor și nivelul lor ridicat, a criticat măsurile de restricție și în permanență a blocat guvernul în lupta împotriva COVID”, a declarat liderul deputaților PNL Florin Roman.

„După ce în ultimele zile am înregistrat un număr similar de cazuri ca în perioada stării de urgență este foarte clar că prudența și luarea măsurilor de prevenție, rămân cuvinte de ordine. În pofida acestor atacuri politice iresponsabile din partea PSD, în goana după voturi, PNL va continua să gestioneze cu responsabilitate aceasta perioadă dificilă, din punct de vedere medical. Urmare a modului în care guvernul României a acționat în aceasta perioadă, nu am ajuns în situația Italiei sau Spaniei”, a adăugat liberalul.

Autoritățile au anunțat, astăzi, un nou bilanț al cazurilor de coronavirus: de la raportarea anterioară, sunt 460 de cazuri noi.

Până astăzi, 25 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 25.286 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.906 au fost declarate vindecate și externate.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ