Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Firea (PSD): Alina Gorghiu nu înțelege nimic pe tema bugetului

Tuesday, 23 December 2014, 14:23 Sursă: REALITATEA.NET

"Doamna Alina Gorghiu nu înțelege nimic din posibilele efecte pe care decizia PNL de a contesta bugetul pe 2015 la CCR le poate genera. Nu e nimic, îi mai explicăm noi încă o dată. Da, opoziția reprezentată de PNL-ul doamnei Gorghiu este profund iresponsabilă, ținând cont că au ajuns în situația penibilă în care contestă la CCR inclusiv un amendament pe care partidul domniei sale, PNL, l-a depus la buget. Amendament care, spre deosebire de alți ani, a fost aprobat de Comisia de buget-finanțe", a spus Firea într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Ea a adăugat că instituțiile de stat și firmele din această țară așteaptă bugetul pe 2015, iar PNL le transmite autorităților locale din România, instituțiilor publice și companiilor din țara noastră să mai aștepte, "pentru că PNL vrea să se joace iresponsabil și profund neprofesionist de-a opoziția".

"Tocmai pentru că românii nu sunt naivi, eu îi transmit doamnei Gorghiu că acțiunea PNL nu face decât să amâne intrarea în vigoare a bugetului și, implicit, să creeze nesiguranță pentru instituțiile publice și mediul de business din România la început de an 2015. PNL ar trebui să înceapă să înțeleagă democrația și, implicit, să accepte că bugetul pe 2015 a fost votat în Parlamentul României de o largă majoritate. Că bugetul pe anul viitor cuprinde și amendamente pe care PNL le-a depus, amendamente care au fost acceptate în Comisiile de buget-finanțe. Tocmai pentru că românii au transmis, în opinia noastră, un semnal foarte important la alegerile prezidențiale, invităm PNL, și o invit personal pe doamna Gorghiu, la mai multă decență în exprimarea publică și la mai multă responsabilitate în acțiunile politice din partea PNL", se mai arată în comunicatul de presă.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ