Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Emil Hurezeanu, anunț de ultima oră despre numirea sa ca ambasador în Germania

Friday, 24 April 2015, 21:43 Sursă: REALITATEA.NET

Se intetesc articolele de presa privind posibilitatea ca Emil Hurezeanu sa fie trimis de Klaus Iohannis ambasador al Romaniei la Berlin. Inca din 6 aprilie, presa din Transilvania vorbea despre o posibila numire a lui Hurezeanu in functia de ambasador, fie in Germania, fie in Austria.  

Contactat, vineri, de HotNews, Emil Hurezeanu a spus ca trebuie indeplinite anumite conditii pentru a confirma sau a infirma daca va fi numit ambasador la Berlin. "Inca n-au fost intrunite conditiile ca sa raspund cu <> sau <>. Work in process", a declarat, pentru HotNews, Emil Hurezeanu, printr-un sms. 

Eventuala numire a lui Hurezeanu de catre presedintele Iohannis in functia de ambasador la Berlin a starnit deopotriva comentarii pozitive si negative. Intr-un editorial, HotNews a pus in discutie unele pozitii critice exprimate de Hurezeanu la adresa anchetelor DNA, precum si calitatea de sustinator al lui Klaus Iohannis in camoania prezidentiala din 2014.  "In paranteza fie spus, in calitate de trimis al statului roman, dl. Hurezeanu va trebui sa laude DNA si sa sustina lupta anti-coruptie, nu sa o submineze istet, ceea ce va intra putin in contradictie cu pozitiile exprimate pana azi.  Asa cum a fost criticat pe buna dreptate Traian Basescu pentru rasplatirea sustinatorilor sai cu posturi de ambasadori, asa se va intampla si cu Klaus Iohannis, chiar mai dur deoarece a promis <>" jurnalistul Dan Tapalaga, scrie Hotnews.ro

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ