Șeful DIICOT, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre celebrul dosar Black Cube

Monday, 28 January 2019, 16:09, Sursă: REALITATEA.NET

Procurorul-șef DIICOT Felix Bănilă a anunțat, luni, după ședința Secției pentru procurori a CSM unde au fost audiați candidații pentru trei funcții de conducere din Direcție, că speră ca dosarul "Black Cube" să fie soluționat în prima jumătate a acestui an.

Adaugă părerea ta

"Se lucrează în acest dosar (dosarul Black Cube -n.r.). Avem promisiuni că în cursul acestui an, eu sper ca în prima jumătate a anului acest doar să fie soluţionat", a declarat Felix Bănilă, după ședința Consiliului Superior al Magistraturii, conform Mediafax. 

În octombrie 2018, fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, a fost audiat de către procurorii DIICOT în dosarul Black Cube, el precizând că a cerut audierea în această cauză a directorului Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP), Lucian Pahonţu, dar şi a unor ofiţeri operativi ai serviciului.

Daniel Dragomir este cercetat în dosarul Black Cube, în care mai multe persoane au fost acuzate de încercări de intimidare a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Fost şef în cadrul Direcţiei Generale de Prevenire şi Combatere Terorism din SRI, Daniel Dragomir a fost arestat preventiv anul trecut, existând suspiciuni că acesta ar fi intermediat legătura între cei care voiau să afle informaţii despre Laura Codruţa Kovesi şi angajaţii firmei BlackCube, cei care ar fi avut misiunea de a o spiona şi intimida.

Alte articole din: Ultimele Stiri