Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui: "Eu cred că trebuie iniţiată suspendarea lui Klaus Iohannis"

Friday, 18 May 2018, 12:45 Sursă: REALITATEA.NET

Dumitru Buzatu a ţinut să sublinieze că spre deosebire de colegii săi, care cred că nu trebuie demarată suspendarea lui Klaus Iohannis, el consideră că demersul este necesar:

"Deci spre deosebire de colegii mei, şi de Liviu Dragnea, care cred că este important să păstrăm un echilibru în politica naţională, să nu destabilizăm, ce vreau să vă spun că după acest episod cu plângerea penală, după ce i-a cerut de atâtea ori demisia premierului Dăncilă, eu cred că este necesară suspendarea preşedintelui. Pentru că se pare că este foarte simplu să i se urce la cap".

Liderul PSD Vaslui a spus că este conştient că Iohannis poate ieşi mai întărit, cu şanse mai mari să câştige al doilea mandat de preşedinte, dacă suspendarea va eşua. Totodată, Buzatu a mai sugerat o "colaborare între Iohannis şi Orban, în cazul plângerii:

"Sigur, colegii mai spun că după o suspendare din care preşedintele va ieşi victorios, e ca şi cum are deja al doilea mandat asigurat. Dar nu este normal să ţi se urce la cap, chiar dacă eşti preşedinte. Bine, mie nu mi s-a urcat la cap, fiind lider la nivel regional. La fel şi cu domnul Orban, păi dacă vrei să vii la putere, o faci prin mijloace constituţioonale, prin vot, prin alegeri, nu prin astfel de plângeri penale intentate premerului. Că aşa, am fi noi, care suntem la putere, să folosim orice mijloc", a mai spus Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, pentru realitatea.net.

Liviu Dragnea: Plângerea lui Ludovic Orban a fost redactată la Cotroceni!


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ