Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea, declarații violente la Suceava:"Trebuie să scăpăm România de căpușa Iohannis"

Thursday, 18 April 2019, 17:24 Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat joi, într-un miting electoral organizat în localitatea suceveană Dumbrăveni, că o să anunţe dacă va candida sau nu la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an după scrutinul pentru Parlamentul European.

El a adăugat că alegerile prezidenţiale din acest an reprezintă "momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis".

"Vreau să vă asigur că acest proiect pe care noi l-am început în 2016 va avea sorţi de izbândă. Vom avea prima confruntare în 26 mai. Este bătălia pentru Europa, este bătălia pentru mândria de a fi român, pentru că România merită mai mult. În toamnă, vom avea alegeri prezidenţiale. Atunci este momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis. Şi o să vă răspund, când e momentul, dacă voi candida, dar haideţi să ne concentrăm acum la alegerile europarlamentare. Vă asigur că nu are de ce să vă fie frică. Nu are de ce să aveţi vreo ezitare. Lupta noastră este, de fapt, lupta pentru adevăr", a afirmat Dragnea.

Declarațiile halucinante făcute de liderul PSD, nu s-au oprit aici. 

"Sunt convins că PSD va merge până la capăt, iar capătul nu unde zic ei, ci de ce e cel mai rău, răul pe are îl reprezintă Iohannis. Acest om, gașca lui, nu pot fi lăsați de Dumnezeu să ducă țara înapoi. Să spuneți adevărul în fiecare zi. Nu avem în față un plan de a spune minciună. Avem cea mai mare provocare pe care o are un partid. El când merge afară nu vorbește: tace, ascultă și execută. El trebuia să ne apere țara. Nu-l bagă nimeni în seamă", a mai spus Dragnea.

Liderul social - democrat participă la Dumbrăveni la Conferinţa judeţeană de alegeri a organizaţiei din Suceava a PSD. 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ