Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea, despre ordonanţa salariilor demnitarilor: De ce să stea cu salarii cocoţate atât de sus?

Tuesday, 18 October 2016, 07:40 Sursă: REALITATEA.NET

"Când va veni acolo (în plenul Camerei Deputaților — n.r.) nu pot să votez cu două mâini, dar voi ridica mâna foarte sus. Aștept să văd dacă cei din conducerea Camerei Deputaților vin cu ea. Eu am spus-o. Atâta timp cât nu s-a rezolvat cumva problema de fond și anume ridicarea celor cu salarii mici, reașezarea grilei de salarii, pentru că nu mai avem o grilă de salarii normale care să respecte valorile adevărate, de ce să stea acești demnitari cu salarii cocoțate atât de sus? Am vorbit și cu domnul Florin Iordache. Să sperăm că vor găsi timp în conducerea Camerei Deputaților să vină și cu acest proiect de lege la plen", a declarat Dragnea, luni, la Senat.

Întrebat dacă există voință politică în acest sens, liderul social-democraților a spus: "La noi există. Să vedem și la restul, că și acolo s-ar putea să vină să spună că nu e dezbatere publică suficientă ca nu cumva să afectăm veniturile tehnocraților care devin oameni politici".

Senatul a respins pe 18 noiembrie 2015 ordonanța Guvernului privind creșterea indemnizațiilor lunare pentru înalții demnitari. Camera Deputaților e for decizional în acest caz


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ