Daniel Zamfir, la Realitatea PLUS: ”Este absolut jenant și periculos pentru România să mai continue acest Guvern”

Thursday, 30 January 2020, 19:56 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

”Până la votul moțiunii de cenzură mai sunt două săptămâni. Multe lucruri se pot întâmpla în două săptămâni. După cum vedem, în fiecare zi, miniștrii Guvernului Orban fac câte o nefăcută. Uitați-vă la discuția ministrului Transportului care rezolva traficul de pe DN1 ducându-ne pe un drum forestier; uitați-vă la mega-scandalul în care este implicat ministrul Sănătății; uitați-vă la Ministerul de Finanțe ce se întâmplă. Ministrul Finanțelor se împrumută cu un ritm amețitor îndatorând și a treia generație a noastră. Să vedem pentru ce. A împrumutat 40 de miliarde de lei, adică jumătate din suma care trebuia împrumutată tot anul. Suntem într-o nebunie totală”, a declarat senatorul.

”Cum vă spuneam, ziua și beleaua, pe care o fac astăzi guvernanții. După două săptămâni, vor fi suficienți parlamentari care vor constata că este absolut jenant și periculos pentru România să mai continue acest Guvern. După cum vedeți, deja parlamentari de la ALDE, de la Pro România, care au susținut învestirea acestui guvern, critică public acțiunile acestuia. Așadar, sunt mari șanse ca acest guvern să cadă și este bine pentru România ca acest guvern să înceteze pentru că deja suntem într-o situație mai mult decât dezastruoasă. PSD nu are o problemă cu alegerea în două tururi, ci cu modalitatea în care se face, cu trei luni înainte de alegeri”, a mai spus senatorul Daniel Zamfir, la Realitatea Plus.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-30 21:58:43
Jenant este sa auzi si sa vezi niste coate goale ...

Manipulind si “reprezentind” tara si poporul ! E grotesc sa vezi calaii romanilor cum schimba discursul si directia dupa cum le distraza interesele personale si de gasca ...

Alte articole din: Ultimele Stiri