Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dăncilă, Toader, Teodorovici și Carmen Dan, convocați de Dragnea la PSD

Thursday, 13 September 2018, 15:35 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit sursei citate, în sediul partidului s-ar afla şi miniştrii Finanţelor şi Justiţiei, Eugen Teodorovici şi Tudorel Toader.

Oficial, cei patru miniștri discută despre referendumul din 7 octombrie, dar discuțiile intervin în condițiile în care s-a aflat de scrisoarea unor nemulțumiți din PSD. 

Convocarea vine după ce scandalul se întețește în PSD! În timp ce la sediul partidului continuă discuțiile cu șefii de organizații, care au fost chemați, oficial, sa planifice referendumul pentru redefinirea familiei, disidenţii pun presiune din ce în ce mai mare pe Dragnea. Mai mulți social-democrați pregătesc o scrisoare prin care vor să îl facă, în cele din urmă, să își dea demisia.

Liviu Dragnea încearcă să-i atragă pe nemulţumiţii din partid cu funcţii de miniștri și secretari de stat, după remaniere. Pro-Dragnea sunt organizațiile Neamț, Dolj, Constanța, Cluj și Brașov.

 În acelaşi timp, surse din PSD au declarat pentru realitatea.net că anumiţi lideri de filiale nu au o opţiune clară în scandalul PSD. Aceştia urmăresc 2 fronturi, ce beneficii ar obţine, dar şi câţi lideri s-ar opune lui Dragnea.

Totuşi, dacă s-ar contura o majoritate, şi cei nohotărâţi i-ar cere lui Dragnea să faca un pas în spate, iar apoi, să aibă loc un Congres Extraordinar.

Între timp, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, opozant cunoscut al lui Dragnea, a declarat că joi, 13 septembrie, va avea loc conferinţa judeţeană de alegeri în cadrul organizaţiei, iar el va candida pentru funcţia de preşedinte al acesteia. De asemenea, el a precizat că la conferinţa judeţeană a PSD Giurgiu vor participa şi alţi lideri naţionali ai partidului, cum ar fi Paul Stănescu, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose şi că a fost invitat şi preşedintele formaţiunii Liviu Dragnea, dar acesta ar fi răspuns că nu are timp disponibil pentru acest eveniment.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ