Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Vasile Mihale: Noroaie, ''tricoaie'' și prea mulți cormorani în PSD

Tuesday, 19 February 2019, 08:58 Sursă: REALITATEA.NET

Cel mai longeviv și cel mai slab premier PSD-ALDE încerca să se laude, în mod plastic, după cum a mărturist ulterior domnia sa, cu faptul că primarii au făcut minuni cu banii alocați prin "Programul Național de Dezvoltare Locală 2". O mare minciună. Sub guvernarea PSD-ALDE, nu s-a făcut mai nimic la capitolul infrastructură, dar nici la alte capitole. Potrivit Newsweek, 35% din drumurile publice la nivel național sunt pietruite sau de pământ. Ca o ironie a sorții, exact în ziua în care Dăncilă se lăuda că scos țara din noroi, în spațiul public se difuzau imagini cu un cortegiu funerar împotmolit în nămol pe ulița unui sat din Vaslui, ceea ce denotă că realitatea nu este nici pe departe plastică.

Subliminal, doamna Dăncilă spune adevărul, când spune că a scos România din noroaie. Stimabila doamnă confundă însă țara cu gașca din care face parte. Singurii care s-au scos din noroi/noroaie/rahat sunt ei, liderii de la vârf, care au confiscat în interesul propriu votul popular din decembrie 2016. S-au scos din noroi/noroaie/rahat, dar tot așa au rămas: niște purtători de "tricoaie", cum spunea secretarul de stat Constantin Butuza de la Ministerul  Sportului, obsedați de cormoranii care le mănâncă peștii din farfurie și care, potrivit domnului Daea, nu mai "iasă" la număr.

Nimic nu este plastic sub guvernarea PSD-ALDE! S-a legiferat prost și s-a guvernat prost. Coaliția PSD-ALDE a îndatorat România pe următorii 20 de ani. Majorările de salarii și pensii au fost dublate de o fiscalitate excesivă, cu efecte dezastruoase pentru economie. S-au făcut gafe diplomatice impardonabile și s-au șubrezit relațiile cu partenerii strategici. 

Singurul lucru făcut temeinic de PSD-ALDE a fost siluirea în grup a Justiției. Și nu mai enumăr toate faptele de arme. De când au confiscat puterea, liderii puterii au avut un singur scop: să-și salveze liderii corupți de pușcărie. Au început cu controversata OUG 13 și nu s-au mai oprit...

Vezi și Blogul lui Mihale


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ