Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

C.T POPESCU. "Pe Ponta și Băsescu îi interesează bătălia lor personală și nu imaginea penibilă..."

Wednesday, 27 August 2014, 19:00 Sursă: REALITATEA.NET

"Rezultă două lucruri că: Guvernul României nu are nevoie de un ministru al bugetului, bugetul României nu are nevoie de un ministru, poate să funcționeze și fără, ambii înalți responsabili ai statului român puțin le-a păsat că vreme de nu știu câte ore, rămâne fără ministrul bugetul. Domnul Ponta am întețes că are o serioas activități în Moldova sau întâlniri cu reprezentatți UE și nu înțeleg de ce nu l-a delegat pe domnul Dragnea, pe de altă parte Băsescu ar fi putut să țină acaestă ceremonie și fără Ponta.

Băsescu putea să se gândeacă că nu a venit Ponta, este un gest jalnic să nu-și susțină omul pe care l-a propus, dar eu președintele voi ține ceremonia, pentru că nu vreau să las Guvernul fără un ministru, într-un minister cheie al acestei țări.
Ambii nu fac altceva decât această dare la gioale reciprocă politică, nu îi interesează astfel de considerente.
Atfel, ar fi trebuit să se gândească și unul și celalat cam cum arătăm acum în ochii străinătății.


Nu-i interesează pe acești doi domni, îi interesează bătălia lor persoanlă și nu îi interesează imaginea penibilă în ochii străinătății și nici imaginea României în ochii românilor, că noi suntem primii care ne uităm.", a spus Cristian Tudor Popescu, în direct la REALITATEA TV.
Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ