Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cine este Marius Bostan, propus ministru al Societăţii Informaţionale

Sunday, 15 November 2015, 17:17 Sursă: REALITATEA.NET

Marius Raul Bostan este in prezent membru al Consiliului de Administratie la operatorul de telecomunicatii Telekom Romania, numit de Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI), si senior partner la VMB Partners, firma care asigura servicii de consultanta in special privind emiterea de obligatiuni, scrie wall-street.ro.

El este, de asemenea, membru al Fundatiei Romanian Business Leaders (RBL), care reuneste antreprenori si lideri de business din mediul privat.

Marius Bostan a coodonat un proiect denumit Re>patriot, prin care romanilor din diaspora li se prezentau oportunitatiile de deschidere a unei afaceri in Romania.

Este licentiat in matematica si absolvent al cursurilor postuniversitare de management din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. A lucrat pentru implementarea unor programe ale Agentiei Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), Bancii Mondiale si ale Comisiei Europene, pentru administratia publica locala. A fost organizator al primei Conferinte Internationale de Descentralizare Fiscala din Romania si a urmat cursuri de specializare in Anglia si Italia.

El a colaborat cu expertii americani ai Research Triangle Institute in cadrul operatiunilor de emitere de obligatiuni municipale si a lucrat la majoritatea emisiunilor de obligatiuni din Romania.

 

 

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ