Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cătălina Ștefănescu, apropiata lui Dragnea, a ajuns la Bruxelles. Pentru cine lucrează?

Tuesday, 09 July 2019, 10:10 Sursă: REALITATEA.NET

Momentul ei de glorie a coincis cu ascensiunea politică a lui Dragnea la nivel central, iar presa vremii i-a surprins de mai multe ori pe cei doi în ipostaze cel puțin interesante. Victor Ponta declara la vremea respectivă că Dragnea “îl bătea la cap pe George Maior să-i angajeze iubita de atunci la SRI”, explicând că știe limba rusă și că a studiat la Moscova. Acest detaliu interesant ne-a amintit de Cătălina Ștefănescu, absolventă a Institutului Puskin din Moscova și de faptul că această tânără vorbea fluent limba rusă. 

Vremea a trecut, Dragnea a fost condamnat la închisoare pentru angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, iar Cătălina Ștefănescu și-a găsit un alt protector în PSD. Ea va lucra de acum înainte în Parlamentul European, la cabinetul de europarlamentar al lui Cristian Terheș, ales pe listele PSD. 

Echipa de lucru a eurodeputaților este plătită din bugetul Parlamentului European cu aproximativ 25.000 de euro pe lună. Ei pot avea maximum trei asistenți acreditați la Bruxelles, Luxemburg sau/și Strasbourg, dar și asistenți locali. 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ