Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Articolele autorului Monica Vasilescu:

Premierul României - Florin Cîțu / Inquam Photos - George Călin

Florin Cîțu, discurs plin de ironii în plen: „Începem reforma în toate cotloanele statului. Oprim 30 de ani de furt pesedist” - Opoziția, SCANDAL în Parlament

Premierul Florin Cîțu a participat, luni, la prezentarea și dezbaterea, în Parlament, a proiectelor legilor bugetului de stat și bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021. Acesta a explicat, încă o dată, bugetul pentru anul în curs în care a inserat mai multe ironii la adresa celor din Opoziție. Florin Cîțu a promis că anul acesta va tăia toate căile prin care se fură banii din bugetul statului: „Este promisiunea mea pentru români și este o declarație fermă”.

Ministrul Sănătății - Vlad Voiculescu

Nereguli identificate în rapoartele făcute în urma incendiilor de la Piatra Neamţ şi "Matei Balş" - Vlad Voiculescu: „Sunt multe...”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a precizat, vineri, că între neregulile identificate în rapoartele făcute în urma incendiilor de la Piatra Neamţ şi Institutul "Matei Balş" se numără spaţiul insuficient, numărul de paturi, clădirile vechi, instalaţiile electrice şi de gaze medicale vechi, menţionând că acestea trebuie remediate cât mai curând.

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Naţional de conducere a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 Exclusiv

LEGILE PUTERII | Medicul Valeriu Gheorghiță, la un an de PANDEMIE: „Este clar că acest tip de virus va rămâne mai mult”

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Naţional de conducere a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, a declarat, vineri seara, în emisiunea Legile Puterii, la Realitatea PLUS, că este prea devreme să se vorbească în România despre un pașaport de vaccinare. De asemenea, despre întoarcerea la normal, acesta a estimat că virusul va mai rămâne o vreme printre noi.