Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Articolele autorului Monica Vasilescu:

Președintele României - Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a promulgat mai multe legi. Decretele semnate de președinte

Klaus Iohannis - președintele României a semnat, luni, mai multe decrete. Președintele a promulgat, printre altele, Legea pentru modificarea şi completarea Ordonanței Guvernului nr. 78/2000 privind omologarea, eliberarea cărții de identitate şi certificarea autenticității vehiculelor rutiere în vederea comercializării, înmatriculării sau înregistrării acestora în România, a Ordonanței Guvernului nr. 80/2000 privind omologarea și certificarea produselor şi materialelor de exploatare utilizate la vehiculele rutiere, precum şi condițiile de introducere pe piață şi de comercializare a acestora, precum și a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice (PL-x 601/06.10.2020).

Premierul României - Florin Cîțu /  Foto Facebook

Florin Cîțu încă așteaptă ONOARE în scandalul evacuării de la Foișor: „Fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii”

Florin Cîțu - premierul României reiterează mesajul transmis în timpul zilei, la conferința de presă, potrivit căruia în privința situației de la Spitalul Foișor așteaptă onoare. Acesta nu a nominalizat concret de la cine așteaptă onoare, dar a spus că fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii.